منتديات برنس الفراعنة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات برنس الفراعنة


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 لعشاق سلطات بيتزا هت

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
muhammed
الزعيم
الزعيم
avatar


عدد المساهمات : 1007
نقاط النشاط : 3507
تاريخ التسجيل : 01/09/2009
العمر : 26
الموقع : مصر (سوهاج)

بطاقة الشخصية
الخيارات :

لعشاق سلطات بيتزا هت Empty
مُساهمةموضوع: لعشاق سلطات بيتزا هت   لعشاق سلطات بيتزا هت Icon_minitimeالثلاثاء أكتوبر 20, 2009 9:36 am


اولا صلصةالطماطم الحارة
___________________

المقادير:_

2 حبة طماطم
2 بصلة كبيرة او وسط
بهارات (ملح\فلفل\شطة\بهارات)

2 معلقة طعام قرفة
كمية مناسبة من مكرونة لسان العصفور محمرة فى زيت وجاهزة

مش عارفة ممكن يكون نفس الاسم دة تعرفوة ولا لا بس هى نوع من المكرونة ال
بتكون صغيرة جدا قد العدس وبعدين لما تتحط فى
الشوربة تكبر ودايما تتعمل شوربة يارب تكونوة عرفتوها

خل\زيت زيتون

1 فلفل حامى

الطريقة:_

احضرى صينية فرن صغيرة وضعى فيها الطمام
والبصلة زى ماهما بس طبعا مقشرة البصل

وبندخلهم الفرن حوالى 10 دقايق لحد ما نحس انهم دبلوة

بعد كدة نخلطهم بالخلاط مع اضافة كل البهارات السابقة معهم وشوية ماء
او خل بس نضربهم ضربة واحدة بس مش كتير علشان ميبقاش عصير

فى النهاية نضيف عليها لسان العصفور

يارب تعجبكووة بس خلوة بالكوة لانها حارة شوية



ثانيا:سلطة الفاصوليا البيضاء والخضراء
__________________________

المقادير:_


1\2 كيلو فاصوليا خضراء وبيضاء

ملح\فلفل\بهارات\زيت\شوية سكر\زيت\بصلة صغيرة\3فصوص مدقوق

الطريقة:_

تسلق الفاصوليا الخضراء ةالبيضاءفى ماء بية القليل من السكر مكتريش

السلق يكون خفيف اول ما نحس انهم مقرمشين شيلهم وصفيهم

من الماء,بس خلى الماء علشان ناخد جزء يكون الصوص

حمرى بصلة مع ثوم لحد ما يصفروة

شوحى الفاصوليا البيضاء والخضراء فى البصل لفترة قليلة

بعد كد نخلطهم مع البهارات والملح والفلفل وماء السلق كصوص

اتمنى تعجبكوة


ثالثا: سلطة ال سوزن (سلطة الفراخ بالكاتشاب):

______________________________ _____

المقادير:_

فراخ بانية مقطعة مكعبات صغيرة ومسلوقة (العدد حسب الرغبة)

ملح\فلفل\بهارات\قرفة

كمية مناسبة من الكاتشاب والمايونيز

خيار مخلل مقطع قطع صغيرة جدا
زيت زيتون وقليل من الماء

الطريقة:_

نضع الكاتشاب على المايونيز ويضرب معا فى الخلاط ولو كان

تقيل ضيفى قليل من الزيت كلما احتاجت حتى يخف سمك الخليط

ثم نضع باقى البهارات والملح والفلفل

ممكن نضرب الخيار المخلل مرة واحدة سريعة بالخلاط

ويوزع على الخليط حيدى طعم مقرمش جميل وحيكون مش ظاهر

اخر حاجة نضيف الفراخ السلوقة

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://minn.yoo7.com
 
لعشاق سلطات بيتزا هت
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» بيتزا بالخضار
» بيتزا الدجاج المدخن المكسيكية السريعة
» بيتزا فاهيتا الدجاج المكسكية اللذيذة
» لعشاق حروب الفضاء Space Empires Starfury 2010 وبرابط واحد

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات برنس الفراعنة :: عالم حواء :: مطبخ حواء-
انتقل الى: